Çorlu Ticaret Borsası´nın Geleneksel İftar Yemeği Organizasyonu Çorlu Esentepe Mahallesi´nde Gerçekleşti.

Çorlu Ticaret Borsası tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği organizasyonu, 02 Haziran 2017 Cuma günü Çorlu Esentepe Mahallesi'nde gerçekleşti.
İftar Yemeği; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim GÖNÜL, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, CHP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar, Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel ERTAN, Çorlu Ticaret Borsası Meclis Başkanı M. Yavuz AKIN, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorlu Ticaret Borsası Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Basın Mensupları ve Vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

M- Çorlu Ticaret Borsası´nın Geleneksel İftar Yemeği Organizasyonu. (02.06.2017)