Merhaba, bugün 1 Şubat 2023 Çarşamba

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hizmete sunulan "Yetenek Kapısı" çevrimiçi kariyer platformu (www.yetenekkapisi.org); işverenlerin ihtiyaç duydukları yetenekleri henüz eğitimleri devam ederken keşfetmelerine, öğrenci/mezunlar ile zaman ve mekandan bağımsız şekilde iletişim kurmalarına imkan sağlamaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile 08 Haziran 2020 tarihinde İş Birliği Protokolü imzalanmış olup "Yetenek Kapısı" çevrimiçi kariyer platformunu desteklemektedir.

"Yetenek Kapısı" kariyer platformunda oluşturulacak hesap ile ülkemizdeki ve yurt dışındaki üniversitelerin kariyer merkezleri ile iletişim kurulabilmekte, şirketlerin ve kurumların iş/staj ilanları istenilen üniversite ve bölümlerden öğrencilerin/mezunlarının başvurusuna açılabilmekte, özgeçmişler incelenerek adaylar ile sistem üzerinden iletişim kurulabilmektedir.

"Yetenek Kapısı" kariyer platformuna www.yetenekkapisi.org adresinden başvurabilirsiniz.